Hörsalen

Göteborgs Stadsbibliotek

Öppettider

Stadsbiblioteket har öppet mellan 11:00 och 18:00. För att komma till hörsalen går man in genom huvudentrén och ned en trappa. När man väl är nere är det två ingångsdörrar till hörsalen som är omöjliga att missa då det står "HÖRSAL" ovanför. Då vi avslutar med två avsnitt på raken bör det inte vara någon som behöver komma in efter 18:00.

Biosalong?


Jajamensan. Alla dessa stolar skall fyllas. Det, mina damer och herrar, kommer inte bli helt lätt. Misströsta inte. Vi har inte räknat med att 190 personer skall komma.


Där kanske du sitter och tittar på film eller när vi i styrelsen håller låda. Det är så här vi i styrelsen kommer se större delar av BabCon IV. Var nu snälla mot oss :-)

Det är inte så illa som det ser ut. Duken är inte helt neddragen och kortet är tagen från en plats längs bak i lokalen.


Att sitta här och avnjuta Babylon 5, avsnitt efter avsnitt med triviatävling ochannat kul måste vara värt pengarna... Det hade jag tyckt i alla fall :-)


Och här inne kommer vi sitta att kura i vårt anletes svett, kämpades för att allt skall flyta fint... Nja, vi skall väl åtminstonde vara närvarande då det skall bytas film och annat trixande.

En av de två ingångarna till hörsalen som jag nämnde i inledningen. Kortet är taget från trappan ned till bottenvåningen där hörsalen ligger.



Tillbaks till huvudsidan

Senast modifierad: 2000-03-23 av Sinclair.