KONVENTSRAPPORT
Hr. Webansvarig är oansvarig för närvarande då han måste ta itu med diverse personliga aktiviteter som tyvärr inverkar på hans plikter. I väntan på en utförlig rapport erbjuder han (undertecknad) tills vidare fotografier av PR ansvarige Nic Walsh/Galen. (Det är hans alias alltså och inte hans tillstånd vilket vi ursprungligen antog) från konventet med små kommentarer.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt!
/Lennier

PROGRAMMET


KORTRAPPORT
Vi samlades på Stadsbiblioteket vid 10. Styrelsen hade varit där ungefär en halvtimme innan och ställt i ordning det mesta i lagom tid.

Vi gick ut med att schemat var pressat, men tack vare vår driftige maskinist Mats Pekkari/Vir så tjänade vi in extra lunchtid genom att helt brutalt klippa av eftertexterna.

Lunchen intog vissa av oss på stående fot vid Jonsborgs-grillen. Tyvärr finns inga bilder på kladdet!

Triviaupplösningen blev dramatisk då det fanns tre andrapristagare med samma poäng. Genom lottning kom dock Johan Westberg slutligen på fjärde plats men fick en IA-patch som tröst. Tredjepristagare blev Erik Ekdahl och andraplatsen kneps av Stefan Ekberg. Vinnare av BabCon IX trivian blev Mattias Olsson som sopande hem B5 affischen från MovieArt, en B5 Video från Melody Line, ett seriealbum från SF-Bokhandeln. Stefan fick en episodguide från Dolores och en video. Erik fick en episodguide. finaste priset av alla var dock vår coola IA-patch (köp den! köp den! köp den!) som alla vinnarna fick en varsin!
  Hela prislistan finns i programmet!

Efter att den sista eftertexten helt brutalt klippts av så utrymde vi lokalen (som enligt utsago skull nyttjas från 17:00, men inte f-n var det nån å ryckte i dörren heller!) och flydde till Minbar, eller rättare sagt restaurang Lagom där undertecknad åt (minbariska?) Flarn men de övriga intog mer primitiv kost. Vår fotograf, bosatt i obygderna, kunde tyvärr inte deltaga utan lämnade oss hänsynsfullt till att leva ut våra lustar utan risk för bildbevis.

Tack till alla er som deltog! Vi lever fortfarande tack vare och har ännu en budget, om så väldigt liten. Tack, tack, tack tills nästa gång!

BabCon IX galleri
Är det SKUGGORNA månne?
Grönt bakljus betyder väl utomjording enligt klassisk belysningsteknik.
Efter de första avsnitten.
President Sheridan talar till sina undersåtar.
Lycklig "Lennier".
En trevlig publik i Stadsbibliotekets hörsal.
Exklusiiivt första pris från MovieArt.
Reflexer i affischen betyder halshuggning för kamera-assistenterna.
Prisbordet igen.
Har vi fått med hela publiken nu?
Whow! Vad var det?
När Sheridan undertecknar dokument står blixten stilla.
Triviarättning pågår!
Lottning om andra och tredje platsen!
Tredjepriset gick till Erik
... andrapriset till Stefan
... och vinnare blev Mattias!
Ser nöjd ut över affischen (ihoprullad)
Tröstpris till Johan på fjärdeplatsen. Alla får IA-patchar!
Lycklig runner-up.
Trickfilm! Triviavinnare med IA-patch på!
Alla vinnarna!
(Kan du se något underligt med bilden?)
Varför tog du detta foto, Nic?TILL HUVUDSIDAN

UPPDATERAD
2001-10-16 av Lennier.